Syksyn ja talven ohjelmaa

 

 

959f668b-9ac4-40a8-92d9-d7490051e3b4Syksy on lähtenyt käyntiin Tampereen Kalevalaisissa ja olemme päässeet taas kokoontumaan yhteen maskien taakse. Koronatilanne elää ja on tällä hetkellä pahentumassa taas. Yhdistyksemme noudattaa valtakunnallisia ja paikallisia suosituksia,  joten tapahtumat pidetään, jos voidaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sähköpostilistalla ja näillä sivuilla.

Kokoonnumme pääsääntöisesti Pirkkalaiskirjailijat ry:n tilassa, osoitteessa Sammonkatu 2 as 1. Perimme kulttuuri-illoissa 5€:n (sis. kahvit) ja kirjallisuuspiirissä 3€:n pääsymaksun.

7.10. klo 18 Veikö korona metsään?

Kokoonnutaan pitkästä aikaa yhteen ja jaetaan kokemuksia kuluneesta alkuvuodesta koronan kurimuksessa. Kun arjesta jäi pois ystävien tapaamiset, kulttuuriharrastukset ja kirjastokäynnit, mitä on tullut tilalle? Tekikö rajoitettu arki lähiluonnosta tärkempää, nostiko se kaipuuta sellaisiin maisemiin, joihin et päässyt?

4.11. klo 18 Syyskokous ja Metsämme tulevaisuus

Kiinnostaako toiminta Tampereen Kalevalaisissa? Tunnetko kutsumusta hallitustyöhön, järjestämään tapahtumia ja retkiä, vetämään ohjelmaa/kerhoa tai hallinnoimaan numeroita ja taloutta? Vai olisiko sinulla ehkä tietoteknistä osaamista, jota voisit antaa yhdistyksen käyttöön? Syyskokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus ja kaksi hallituspaikkaa on auki. Tule ehdolle tai ainakin antamaan äänesi! Hallitustyö on antoisaa ja monenlaisia ihmisiä kaivataan mukaan!

Kokouksen jälkeen metsätalousinsinööri Mikko Kriikku kertoo, mihin metsä ja metsätalous on menossa tulevien vuosien kuluessa. Mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan?

2.12. klo 17.30 Pikkujoulu Tuomiokirkon alasalissa PERUTTU

HUOMAA MUUTTUNUT PAIKKA! Virittäydytään joulun odotukseen pitkään toivotun jouluaskartelunmerkeissä. Yhdistys tarjoaa askartelumateriaalit ja opastuksen sekäjoulupuuron ja torttukahvit. Paikalle mahtuu 25 osallistujaa, joten ilmoittaudu ennakkoon Hanna Rantaselle (p. 0400 880 479) 25.11.mennessä, mieluiten tekstiviestillä. Ei askartelupakkoa!

26.1.2021 klo 18.00 VALAMOLAINEN TEEILTA Nikolaintalolla (Tuomiokirkonkatu 27)

PERUTTU!!! 

Tampereen Valamonystävät ja Tampereen Kalevalaiset järjestävät Valamolaisen teeillan Nikolaintalolla. Illan luennoitsija ilmoitetaan myöhemmin. Pääsymaksu 6e/opiskelijat 3e. Sydämellisesti tervetuloa.

 

Kirjallisuuskerho kokoontuu myös:

14.10 Aleksis Kivi: Seitsemän veljestä.

11.11. Eero Huovinen: Äitiä ikävä & Sakari Huovinen: Isän kädestä

TERVETULOA MUKAAN UUDET JA VANHAT KIRJALLISUUDEN HARRASTAJAT!