Veden voima: opastettu kävely Näsijärveltä Pyhäjärvelle 26.5. klo 17-19

Keväinen tervehdys teille kaikille!

Iloinen uutinen koronarajoitusten lieventymisestä mahdollisti sittenkin meidän keväisen jäsentapahtumamme, jonka teemana on Liiton vuoden teema ”Veden voima”. Kosaka osallistujamäärä on rajoitetu max. 25 hlöä, pitää tapahtumaan ilmoittua, osallistumiset vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että kävelymatkaa kertyy jonkin verran ja matkalla on myös portaita. Maskit pidämme edelleen käytössä, koska liikumme ryhmässä. Opastuksen tarjoaa tällä kertaa yhditys, mutta kahvitusta varten keräämme perinteisen 5€:n kahvimaksun. Kuumalla ilmalla kannattaa varautua omalla vesipullolla.


Aloituspaikka: Näsi Kallio, Kuru-laivan muistomerkin luona klo 17.00
(Kahvitauko Koskipuistossa)
Lopetus: Laukontori klo 19

Reitti kulkee Tampereen kannaksen halki Näsijärveltä Pyhäjärven tuntumiin Tammerkoskea seuraillen. Laajat vesialueet ja niiden tarjoamat kulkureitit ovat tehneet nyky-Tampereen alueesta hyvän asuin- ja kohtaamispaikan jo tuhansia vuosia sitten. Kohisevan Tammerkosken voima on mahdollistanut nykyisen kaupungin kehittymisen. Tänäkin päivänä veden läheisyys tuo oman leimansa Tampereen keskustaan. Lähde mukaan tutustumaan Tammerkosken tarinaan!

Sitovat ilmoittautumiset Hanna Rantaselle tekstiviestillä numeroon 0400 880 479 tai tampereenkalevalaiset@gmail.com  (muista mainita kahvitarjoilua rajoittavat allergiat)

Ystävällisesti

Tampereen Kalevalaiset ry