Valamolainen teeilta peruttu

Valitettavasti koronatilanne on pakottanut jälleen perumaan Valamolaisen teeillan, joka piti pitää yhdessä Valamon ystävien kanssa 14.9. Ikävää, koska yhteinen veden pyhittämisen hetki ja muu ohjelma Kalliosalmessa oli mukava ja iloinen tapahtuma, jossa päästiin kokemaan sekä upea luonto että siihen kiinteästi yhdistyvä veden pyhittämisen seremonia. Ehkäpä ilta vielä joskus saadaan toteutettua.

30.10. olemme järjestämässä yhteisen Kekrijuhlan Taivaannaulan kanssa. Tapahtuman paikka on Tahmelan huvila, jossa myös saunamahdollisuus.

Alustavasti ohjelmassa olisi saunavuorot naisille ja miehille klo 17-19 välillä, saunaan saadaan ehkä perinnerohtoja tms. Varsinainen Kekrijuhla alkaa klo 19. Pitopalvelusta tilataan perusruoat (lihapataa, laatikoita yms.), mutta osallistujat voisivat tuoda nyyttäriperiaatteella sen lisäksi jotain omaa, aiheeseen sopivaa tarjottavaa (vapaaehtoista). Alex Lembke tulee lämmittämään saunaa ja kertoo saunaperinteistä. Hän on saunoihin ja saunomiseen erikoistunut tutkija / taiteilija, joka on tehnyt mm. elokuvan Saunaan syntynyt. Kekripukki vierailee juhlassa, ehkä musiikkiakin on luvassa yms. Tilaan voi ottaa max.25 ihmistä, joten kummallekin yhdistykselle olisi 12 paikkaa tarjolla. Ilmoittautua kannattaa siis ajoissa. Illan hinta on vielä hieman auki, mutta noin 25 € paikkeilla, saunaan osallistujat jakavat saunamaksun 150€  keskenään pääluvun mukaan.

Ilmoittautukaa minulle (Hanna Rantanen) joko tekstarilla 0400 880 479 tai tampereenkalevalaiset@gmail.com. Jos teillä on huomioitavia ruokarajoituksia niin ilmoittakaa ne samalla kertaa.

Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille!