TAMPEREEN KALEVALAISET ry

Tampereen Kalevalaiset ry on Tampereella toimiva kulttuuri- ja perinneyhdistys. Järjestämme aktiivisesti jäseniltoja, retkiä ja juhlia, joiden kautta ylläpidämme ja koemme suomalaista perinnekulttuuria Tampereen seudulla. Olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Tule mukaan mukavaan ja rentoon yhteisölliseen toimintaamme! Mielenkiinnon kohteisiimme kuuluvat niin saunat, haltijat, Louhi, Kalevala korut, kansallispuvut, kahvittelu, naisvoima, Elsa Heporauta, kuin ihan vaan yhdessäolo ja yhdessätekeminen.

Toimintaamme kuuluu erilaisia jäseniltoja ja yhdessä tekemistä kulttuurin ja kansanperinteen teemojen ympärillä, kuten kirjailijavierailuja, luentoja, retkiä aina museoista lähiluontoon, kirjallisuuspiiri sekä uusimpana matalan kynnyksen puikot ja pulinat porukka.

Tule mukaan meidän porukkaamme! Suunnittelemme ja kehitämme toimintaamme yhdessä.

Meillä on jäsenillemme myös oma puskaradiomme facebookissa mitä kautta suunnittelemme  matalan kynnyksen nopeaa toimintaa.

Teemme yhteistyötä myös muiden Kalevalaisten yhdistysten kanssa. Muun muassa Taivaannaula, Tahmelan huvila sekä Piiru ovat  pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme.

Jäseniksemme ovat tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial