Toiminta

Toimintamme perusrungon muodostavat kuukausittaiset jäsenillat. Jäseniltoja järjestetään sekä Liiton vuosittaisen teeman ympärille että muiden mielenkiintoisten teemojen pohjalta. Vuonna 2022 Kalevalaisten Naisten Liiton teemana on Luovuuden alkuvoimaa.

Naisten sauna -event. Kalevalaisten Naisten Liitto.

 

Teemme yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Järjestämme jäsenillemme myös retkiä lähiseutumme mielenkiintoisiin kohteisiin. Nautimme Tampereen laadukkaasta kulttuuritarjonnasta.

Yhdistyksessämme toimii myös kirjallisuuskerho, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkona osoitteessa Sotkankatu 18 A 5.
Kirjallisuuskerhoa vetää Tarja Wallin.

Kulttuuri-illoissamme on yleensä kahvitarjoilu ja toisinaan myös esiintyviä taiteilijavieraita. Kulujen kattamiseksi tapahtumien vetäjät keräävät osallistuvilta jäseniltä parin euron osallistumis- ja järjestämismaksun, jotta kiinteä vuosimaksumme pysyy kaikille edullisena.

Pitemmillä kulttuuriretkillä retken hinta (matkat, sisäänpääsyt jne.) tiedotetaan tapahtumakohtaisesti ennakkoon. Ei-jäsenille retken hinta on aina 5e kalliimpi, mutta perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita mukaan.

Osallistumismaksut 2022

Kulttuuri-ilta 5e/kerta (kokoontuminen pääsääntöisesti kuukauden 1. keskiviikkona klo 18)
Kirjallisuuskerho 3e/kerta (kokoontuminen pääsääntöisesti kuukauden 2. keskiviikkona klo 17)

Tutustumiskerralla sinun ei tarvitse olla vielä jäsen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme osallistumismaksulla!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kuva: Mikko Dufva
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial