Toiminta

Toimintamme perusrungon muodostavat kuukausittaiset jäsenillat. Jäseniltoja järjestetään sekä Liiton vuosittaisen teeman ympärille että muiden mielenkiintoisten teemojen pohjalta. Vuonna 2021 Kalevalaisten Naisten Liiton teemana on Metsänhenki – veden voima.

Teemme yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Järjestämme jäsenillemme myös retkiä lähiseutumme mielenkiintoisiin kohteisiin. Nautimme Tampereen laadukkaasta kulttuuritarjonnasta.

Yhdistyksessämme toimii myös kirjallisuuskerho, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkona Pirkkalaiskirjailijat ry:n tiloissa Tampereella osoitteessa Sammonkatu 1 as.2.
Kirjallisuuskerhoa vetää Tarja Wallin.

Kulttuuri-illoissamme on yleensä kahvitarjoilu ja toisinaan myös esiintyviä taiteilijavieraita. Kulujen kattamiseksi tapahtumien vetäjät keräävät osallistuvilta jäseniltä parin euron osallistumis- ja järjestämismaksun, jotta kiinteä vuosimaksumme pysyy kaikille edullisena.

Pitemmillä kulttuuriretkillä retken hinta (matkat, sisäänpääsyt jne.) tiedotetaan tapahtumakohtaisesti ennakkoon. Ei-jäsenille retken hinta on aina 5e kalliimpi, mutta perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita mukaan.

Osallistumismaksut 2021

Kulttuuri-ilta 5e/kerta (kokoontuminen pääsääntöisesti kuukauden 1. keskiviikkona klo 18)
Kirjallisuuskerho 3e/kerta (kokoontuminen pääsääntöisesti kuukauden 2. keskiviikkona klo 17)

Tutustumiskerralla sinun ei tarvitse olla vielä jäsen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme osallistumismaksulla!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kuva: Mikko Dufva