Loppuvuoden ohjelma 2022

Tervetuloa Joulusaunaan Tahmelan huvilalle!

Tampereen Kalevalaiset kutsuvat sinut Joulusaunaan ja saunomisen jälkeen on tarjolla glögiä ja pientä purtavaa!

Saunamaksu on 15 euroa per henkilö ja mahdollisuus saunomisen yhteydessä pulahtaa Pyhäjärveen virkistäytymään. Ilmoittautumiset osoitteeseen tampereenkalevalaiset@gmail.com. Saunomisaika on klo 18-20 ja tämän jälkeen yläkerta on käytössämme klo 22 saakka. Huvilassa on muun muassa kolme taidenäyttelyä, joihin kannattaa tutustua! 😊

Nähdään siis Huvilalla!

Kirjapiiri

HUOM! Vastedes kirjapiiri kokoontuu Hanna Rantasen toimistossa, osoitteessa Sotkankatu 18 A 5, 2. krs, on hissi.

Klo 16.45-17 alaovella joku päästämässä sisään, sen jälkeen soita Hannalle 0400 880 479 tai tule takaovesta joka ei ole lukossa. Takaovelle kulku porttikongin läpi ja vasemmalle.

Nyt emme enää järjestä etäosallistumista koska koronatilanne helpottanut.

Kevät 2023

Vuoden ensimmäinen jäenilta, ”Kylvä kanssamme huomisen jyviä”.

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen jäseniltaamme ”Kylvä kanssamme huomisen jyviä”. Kokoonnumme pohtimaan, mitä asioita omassa perinteessämme vat sellaisia ”kultajyväsiä”, joita haluamme siirtää eteenpäin ja millä tavalla.

25.1. klo 18 Hanna Rantasen kotona, Vellamonkatu 8 B 40, 7 krs

Tervetuloa!

Päivitämme kevään ohjelmaa piakkoin!

ILMOITATHAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI!

Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi saat yhdistykseltämme useammin ja ajantasaisempaa tietoa tulevista tapahtumista ym. kuin pelkän paperitiedotteen varassa olevat jäsenet. Myös Kalevalaisten Naisten Liiton alennuksiin oikeuttava jäsenkortti tulee jatkossa sähköisessä muodossa, paperisena enää kerran Pirran mukana.

Paperitiedotteet ovat myös yhdistykselle hyvin kallis kuluerä, jäsenmaksusta ei jää painatus-ja postituskulujen jälkeen enää varoja yhdistyksemme toimintaan.

Ilmoita oma sähköpostisi yhdistykselle suoraan yhdistyksen sähköpostiin: tampereenkalevalaiset@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0400 880 479.

Muistattehan seurata yhdistyksemme

kotisivuja  https://tampereenkalevalaiset.fi/

Facebookkia  https://www.facebook.com/tampereenkalevalaiset

ja Instagramia @tampereen.kalevalaiset

TAMPEREEN KALEVALAISET ry

Tampereen Kalevalaiset ry on Tampereella toimiva kulttuuri- ja perinneyhdistys. Järjestämme aktiivisesti jäseniltoja, retkiä ja juhlia, joiden kautta ylläpidämme ja koemme suomalaista perinnekulttuuria Tampereen seudulla. Olemme poliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Tule mukaan mukavaan ja rentoon yhteisölliseen toimintaamme! Mielenkiinnon kohteisiimme kuuluvat niin saunat, haltijat, Louhi, Kalevala korut, kansallispuvut, kahvittelu, naisvoima, Elsa Heporauta, kuin ihan vaan yhdessäolo ja yhdessätekeminen.

Toimintaamme kuuluu erilaisia jäseniltoja ja yhdessä tekemistä kulttuurin ja kansanperinteen teemojen ympärillä, kuten kirjailijavierailuja, luentoja, retkiä aina museoista lähiluontoon, kirjallisuuspiiri sekä uusimpana matalan kynnyksen puikot ja pulinat porukka.

Tule mukaan meidän porukkaamme! Suunnittelemme ja kehitämme toimintaamme yhdessä.

Meillä on jäsenillemme myös oma puskaradiomme facebookissa mitä kautta suunnittelemme  matalan kynnyksen nopeaa toimintaa.

Teemme yhteistyötä myös muiden Kalevalaisten yhdistysten kanssa. Muun muassa Taivaannaula, Tahmelan huvila sekä Piiru ovat  pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme.

Jäseniksemme ovat tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial